HORARIS/ HORARIOS/ TIMES

Divendres/ Viernes/ Friday – 07/01/22

17:15 h (Castellà)


West Side Story de Steven Spielberg

Cineclub Sitges acabarà l’any amb l’estrena de West Side Story, dirigida pel guanyador del Premi de l’Acadèmia® Steven Spielberg, a partir d’un guió del premi Pulitzer i també de Tony Kushner, guanyador del Tony®, explica la història clàssica de les rivalitats i dels amors juvenils del Nova York del 1957.

Sinopsi

West Side Story (2021) és una adaptació per a la gran pantalla de l’espectacle original de Broadway del 1957, amb llibret d’Arthur Laurents amb música de Leonard Bernstein, lletres de Stephen Sondheim i a més amb el concepte, direcció i coreografia de Jerome Robbins.

Aquesta reinvenció està protagonitzada per Ansel Elgort en el paper de Tony i també Rachel Zegler que interpreta a Maria. A més compta amb Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff) i Brian d’Arcy James (Oficial Krupke). I també compta amb la participació de Rita Moreno (al paper de Valentina, propietària de la botiga del barri on treballa Tony). Moreno, una de les tres artistes guanyadores dels premis de l’Acadèmia®, els Emmy®, el GRAMMY®, el Tony® i el Peabody, també és una de les productores executives de la pel·lícula.

Fitxa Tècnica

Calificació: +12 anys

Gènere: Musical i també Drama

Durada: 160′

Director: Steven Spielberg

Any: 2021

Repartiment: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose i també Rita Moreno

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

West Side Story de Steven Spielberg

Cineclub Sitges acabará el año con el estreno de West Side Story, dirigida además por el ganador del Premio de la Academia® Steven Spielberg, a partir de un guión del premio Pulitzer y también de Tony Kushner, ganador del Tony®, explica la historia clásica de las rivalidades y de los amores juveniles de Nueva York de 1957.

Sinopsis

West Side Story (2021) es una adaptación para la gran pantalla del espectáculo original de Broadway de 1957, con libreto de Arthur Laurents con música de Leonard Bernstein, letras de Stephen Sondheim y además con el concepto, dirección y coreografía de Jerome Robbins.

Esta reinvención está protagonizada por Ansel Elgort en el papel de Tony y Rachel Zegler que interpreta a Maria. Además cuenta con Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff) y Brian de Arcy James (Oficial Krupke). Y también cuenta con la participación de Rita Moreno (en el papel de Valentina, propietaria de la tienda del barrio donde trabaja Tony). Moreno, una de las tres artistas ganadoras de los premios de la Academia®, Emmy®, GRAMMY®, Tony® y Peabody, es también una de las productoras ejecutivas de la película.

Ficha Técnica

Calificación:  +12 años

Género: Musical y también Drama

Duración: 160′

Dirección: Steven Spielberg

Año: 2021

Reparto: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose y también Rita Moreno

Idioma original: Inglès

País: Estados Unidos

IMDB

West Side Story by Steven Spielberg

Cineclub Sitges will end the year with the premiere of West Side Story, directed by Academy Award® winner Steven Spielberg, based on a Pulitzer Prize script and also Tony Kushner, Tony® winner, explains the classic story of the rivalries and youthful loves of New York in 1957.

Synopsis

West Side Story (2021) is a big screen adaptation of the original 1957 Broadway show, with a book by Arthur Laurents with music by Leonard Bernstein, lyrics by Stephen Sondheim and the concept, direction and choreography of Jerome Robbins.

This reinvention stars Ansel Elgort as Tony and Rachel Zegler as Maria. The movie also stars Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff) and Brian d’Arcy James (Krupke Officer). And it also features the participation of Rita Moreno (as Valentina, the owner of the store in the neighborhood where Tony works). Moreno, one of the three Academy Awards®-winning artists, Emmy®, GRAMMY®, Tony® and Peabody, is also one of the film’s executive producers.

Technical Details

Age Rating:  +12 years old

Genre: Musical – Drama

Lenght: 160′

Direction: Steven Spielberg

Year: 2021

Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose and Rita Moreno

Original Language: English

Country: USA

IMDB