¡En l’òpera més cèlebre de Giordano, Andrea Chénier, la Revolució Francesa s’apodera de l’escenari del Teatre alla Scala de Milà! Aquesta elaborada producció de 1985 protagonitzada pel llegendari Josep Carreras com el poeta tràgic del títol i acompanyat per l’Orquestra del Teatre alla Scala sota la batuta del inimitable Mestre Riccardo Chailly.

Ambientada a París immediatament abans i durant la revolució francesa, Andrea Chénier és l’òpera més reeixida i passional de Giordano.

Ambientada a París immediatament abans i durant la revolució francesa, Andrea Chénier és l’òpera més reeixida i passional de Giordano. Josep Carreras interpreta l’idealista poeta de la revolució, i la soprano hongaresa Eva Marton dóna vida a Maddalena, el seu objecte d’adoració. Un servent transformat en revolucionari, Gérard, també està enamorat de Maddalena i quan és ascendit a la cort revolucionària fa caure la seva venjança sobre Chénier, qui és condemnat a mort. Maddalena l’acompanya en la seva cel·la i en el seu destí, la guillotina. El baríton Piero Cappuccini interpreta Gérard, dividit entre l’amor i la intriga política.

 

HORARIS/ENTRADES

DIMARTS, 12 DE MARÇ
20:00h