Ens trobem de nou amb Celine (Julie Delpy, ‘2 dies a París’) i Jesse (Ethan Hawke, ‘Dia d’entrenament’) nou anys després de la seva última cita. Han passat dues dècades des que es van trobar per primera vegada en un tren a Vienna ( ‘Abans de l’alba’ (1995)), i més tard a París ( ‘Abans de la posta de sol’ (2004)). Ara és el torn de Grècia, páis en què tots dos es troben de visita.

El director Richard Linklater continua amb aquesta història d’amor entretallada a través del temps que s’ha convertit en una de les més belles i reflexives de cinema contemporani. Cada trobada materialitzat en cada pel·lícula ha estat diferent i marcat per l’edat i les diferents necessitats dels protagonistes. Primer impulsius i romàntics, després més pragmàtics. Què passarà ara que s’han instal·lat en els quaranta? Serà ara l’última oportunitat que els seus camins per fi es trobin?

Classificació per edat: Majors de 7 anys
Gènere: Drama, Comèdia
Durada: 108 min
Director: Richard Linklater
Repartiment: Julie Delpy, Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick
País: EUA
Idioma original: Anglès
 –

A PARTIR D l’1 de MAIG A LA SALA VIRTUAL

ENTRAR A LASALA VIRTUAL

Utilitza el nostre cupó descompte. 1€ de la teva entrada anirà a Cineclub Sitges si utilitzes el CODI: salavirtualpradositges. Una gran ajuda en aquest tancament temporal.