A la ciutat de Clermont-Ferrand (regió d’Alvèrnia), poc abans de Nadal, un jove enginyer anomenat Jean-Louis que acaba de tornar de l’estranger visita l’església per anar a una missa. En el transcurs de la mateixa, coneix una noia rossa, de la qual queda bojament enamorat, convencent-se a si mateix que aquesta serà la dona de la seva vida.

Més tard, Jean-Louis es troba amb Vidal, un vell amic comunista que el convida al sopar de la nit de Nadal a casa d’una amiga anomenada Maud. La vetllada passa entre llargues discussions sobre el matrimoni, la moral, la religió, la filosofia … però també surt a la llum el tema de la desconodia dona de la qual Jean-Louis s’ha enamorat.

A l’endemà, marxa decidit en la seva recerca. Després d’aconseguir trobar-la, es dirigeix a ella per dir-li el que sent. Poc després acabarà proposant-li matrimoni, al que ella es resisteix per una mala experiència que va tenir en el passat.

Classificació per edat: Majors de 13 anys
Gènere: Drama
Durada:93 min
Director: Eric Rohmer
Repartiment: Jean-Louis Trintignant, Françoise Fabian, Marie-Christine Barrault
País: França
Idioma original: Francès
 –

A PARTIR D l’1 de MAIG A LA SALA VIRTUAL

ENTRAR A LASALA VIRTUAL

Utilitza el nostre cupó descompte. 1€ de la teva entrada anirà a Cineclub Sitges si utilitzes el CODI: salavirtualpradositges. Una gran ajuda en aquest tancament temporal.