Cerrar los ojos de Víctor Erice arriba a Sitges

Horaris / Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 14/12/2023


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Un cèlebre actor espanyol, Julio Arenas, desapareix durant el rodatge d?una pel·lícula. Tot i que mai no s’arriba a trobar el seu cadàver, la policia conclou que ha patit un accident a la vora del mar. Molts anys després, aquesta mena de misteri torna a l’actualitat arran d’un programa de televisió que pretén evocar la figura de l’actor, oferint com a primícia imatges de les últimes escenes en què va participar, rodades pel que va ser el seu amic íntim, el director Miguel Garay.

Ref: Cerrar los ojos de Víctor Erice arriba a Sitges

Un célebre actor español, Julio Arenas, desaparece durante el rodaje de una película. Aunque nunca se llega a encontrar su cadáver, la policía concluye que ha sufrido un accidente al borde del mar. Muchos años después, esta suerte de misterio vuelve a la actualidad a raíz de un programa de televisión que pretende evocar la figura del actor, ofreciendo como primicia imágenes de las últimas escenas en que participó, rodadas por el que fue su íntimo amigo, el director Miguel Garay.

.

In the midst of a future war between the human race and the forces of artificial intelligence, Joshua, a tough ex-special forces agent mourning the disappearance of his wife, is recruited to hunt down and kill the Creator, the elusive architect of advanced AI. who has developed a mysterious weapon with the power to end war… and humanity itself.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +7 anys
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
169′
Director:  Victor Erice
Idioma original/ Original Language:
 Castellà/ Castellano/ Spanish
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Cerrar los ojos de Víctor Erice arriba a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera