El Cascanueces torna en directe al Cinema

El trencanous ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l’encant del ballet, a més de ser un meravellós regal
nadalenc per a tota la família.

La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i també el seu ninot en forma de trencanous. En el viatge al País dels Dolços trobem alguns dels moments més coneguts a la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confifitada i també el Vals de les Flors.

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l’esperit del clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i també flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i també els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssima classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

Sinopsi

Per començar ens traslladem a la nit de Nadal i Herr Drosselmeyer el mag trasllada la jove Clara a una aventura de fantasia en què el temps s’atura, la sala d’estar familiar es converteix en un gran camp de batalla, i un màgic viatge els porta des de la Terra dels Flocs de neu a la Terra dels Dolços.

EQUIP CREATIU

Coreografia : Peter Wright per Lev Ivanov 

Música : Pyotr Il’yich Tchaikovsky 

Producció y Decorats: Peter Wright 

Teatre: Royal Opera House, Londres

Durada: 155min aprox.

Trailer

El Cascanueces torna en directe al Cinema

Dimarts, 12 de desembre a les 20:15h.