Chavalas tanca el Cicle Gaudí 2021

Chavalas tanca el Cicle Gaudí 2021

Chavalas és una producció catalana dirigida per Carol Rodríguez Colás i també escrita per Marina Rodríguez Colás. Aquesta òpera prima, ens parla de la travessia de tornada a casa d’una jove fotògrafa anomenada Marta (interpretada per Vicky Luengo), que després d’haver patit diversos vaivens a la seva vida a Barcelona, decideix tornar al barri on va créixer. En aquesta volta als seus orígens, no només es retrobés amb els seus pares i amigues de tota la vida, sinó que tornarà a connectar amb el seu “jo autèntic”; encara que la pel·lícula acaba estant embolicada de moltes més capes. Al cap i a la fi, Chavalas és una oda a l’autenticitat, a la importància dels vincles intrafamiliars i també a que la veritable perfecció resideix en allò imperfecte.

La pel·lícula està protagonitzada per Vicky Luengo, Elisabet Casanovas, Carolina Yuste i també Ángela Cervantes; a més compta amb la col·laboració especial d’Ana Fernández i José Mota.

Sinopsi

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables a l’adolescència, tornen a retrobar-se al barri per reviure l’amistat que les va unir, compartir noves aventures juntes i fer front als dilemes que les envolten. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i les dones que volen ser.
Gairebé sense adonar-se’n, s’ajudaran a prendre decisions importants a les seves vides. El pas del temps i com són de diferents no serà excusa perquè la seva amistat prevalgui sobre tota la resta.

Fitxa tècnica

Direcció: Carol Rodríguez Colás    

Guió: Marina Rodríguez Colás    

Direcció de fotografía: Juan Carlos Lausín    

Música: Francesc Gener

Repartiment: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Ángela Cervantes

Duració: 95min

IMDB

Trailer

Chavalas tanca el Cicle Gaudí 2021

HORARIS/ENTRADES

Dijous, 16 de Desembre