Tosca en directe al Cinema Prado

Tosca en directe al Cinema Prado

Romanç, tragèdia, suspens i també una música fabulosa.Aquesta òpera també ens convida a un viatge a la Roma del segle XIX amb l’apassionada òpera de Puccini.

Sinopsi

Tosca és sinònim d’una magnífica vetllada operística, i des dels acords inicials evoca un món d’inestabilitat política i també d’amenaces

La malvolença del baró Scarpia, cap de policia, s’introdueix amb conseqüències fatals al romàntic món del pintor idealista Cavaradossi i el també seu sensual amant Tosca. Elena Stikina, Bryan Hymel i també Alexey Markov donen vida als personatges d’una de les obres més apreciades del repertori de la Royal Opera: Tosca, de Puccini.

Però des dels acords demoníacs del començament fins al violent i inesperat gir del final, la tensió no cessa ni un instant. Un enfrontament esfereïdor entre l’amor i també el mal en aquesta intensa producció de Jonathan Kent.

EQUIP CREATIU

Música: Giacomo Puccini
Llibret: Giuseppe Giacosa i també Luigi Illica
Direcció: Jonathan Kent
Diseny: Paul Brown

Repartiment: Elena Stikhina (Floria Tosca), Bryan Hymel (Mario Cavaradossi), Alexey Markov (el barón Scarpia), Hubert Francis (Spoletta), Yuriy Yurchuk (Cesare Angelotti), Jeremy White (el sacristán), Jihoon Kim (Sciarrone)

Teatre: Royal Opera House, Londres

Durada: 205 min aprox.

Trailer

Tosca en directe al Cinema Prado

Dimecres,15 de desembre a les 20:15h.