Cinema Prado Sitges presenta First Cow

Cinema Prado Sitges presenta First Cow

First Cow està dirigida per Kelly Reinhardt, directora que s’uneix en aquesta ocasió a la productora A24 i que compta a més amb diverses pel·lícules a l’esquena com Certain Women, Meek ‘s Cutoff o Night Moves. Així doncs, reprenent el western, la directora adapta la novel·la The Half Life escrita per Jonathan Raymond. No obstant això, només transcriu una de les dues històries que conté la novel·la, la d’en Cookie i King-Lu, tot, de presentar-nos el descobriment d’uns ossos a l’inici de la pel·lícula per després realitzar una el·lipsi.

Sinopsi

Per començar el film narra la història d’un cuiner (John Magaro) contractat per una expedició de caçadors de pells, a l’estat d’Oregon, en la dècada de 1820. També la d’un misteriós immigrant xinès (Orion Lee) que fuig d’uns homes que el persegueixen , i de la creixent amistat entre tots dos en un territori hostil.

És una pel·lícula que sembla voler empatitzar amb l’espectador i també amb la naturalesa de l’ésser humà. Així doncs es tracte d’un relat sensible i tendre que es desenvolupa progressivament connectant amb l’espectador a mesura que els minuts avancen.

Fitxa Tècnica

Títol original: First Cow

Classificació per edat: 12 anys

Gènere:Drama

Durada: 121 min

Direcció: Kelly Reichardt

Repartiment: John Magaro, Orion Lee, Toby Jones, Ewen Bremner i també Scott Shepherd

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Cinema Prado Sitges presenta First Cow

HORARIS/ENTRADES

Divenders, 28 de maig

Dissabte, 29 de maig

Diumenge, 30 de maig

Dilluns, 31 de maig