D'artacan arriba al Cinema Prado

D’artacan arriba al Cinema Prado

Creada per Claudio Biern Boyd, responsable de clàssics universals com D’Artacán, Willy Fog o David el Gnomo, la pel·lícula està dirigida per Toni Garcia il·lustrador en sèries com “El retorn de D’Artacán”, “Les 1001 Amèriques” i “Cobi ” i també director creatiu i d’art de sèries com” Mortadelo i Filemó “,” Teo “,” Willy Fog “,” Gnoms 3 “i” Zipi i Zape “entre d’altres. D’Artacán i els tres mosqueperros compta a més amb el guionista nord-americà Doug Langdale, responsable de pel·lícules d’animació com “Scooby-Doo! Shaggy s Showdown “,” Guardians of Oz “o també” The Book of life “entre d’altres, qui s’ha encarregat de l’adaptació de el guió original.

Apol·lo Films, productora de la pel·lícula, també s’ha envoltat de grans professionals de la música com amb el prestigiós compositor Manel Gil-Inglada, especialista en composicions musicals de complexitat per a ser interpretades per grans orquestres simfòniques, amb la directora d’orquestra Vanessa Garde ( “Exodus”, “Lunnis”, “Millennium: el que no mata et fa més fort”, “Galeries Velvet”), l’Orquestra Simfònica de Navarra, l’Orfeó Pamplonès i l’Escolania de l’Orfeó Pamplonés. Els cantants Serafín Zubiri i també Cristina Ramos són els encarregats de posar-los veu a les cançons que formen part de l’entranyable banda sonora.

Sinopsi

Per començar el film ens presenta a D’Artacán és un jove impetuós i inocent que va a París per fer realitat el major dels seus somnis: unir-se a el cos de mosqueperros de la seva Majestat.

Una aventura de capa i espasa plena d’amistat, honor, justícia, acció i, sobretot, moltíssima comèdia: ‘Un per tots i tots per un!

Una versió actualitzada del clàssic dels 80 inspirada a més en la novel·la més famosa d’ Alexandre Dumas.

Fitxa Tècnica

Títol original: D’Artacán y los tres mosqueperros

Any: 2021

Durada: 84 min.

País: Espanya

Direcció: Toni García

IMDB

Trailer

D’artacan arriba al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 27 d’agost

Dissabte, 28 d’agost

Diumenge, 29 d’agost

Dilluns, 30 d’agost