García y garcía al Cinema Prado

García y garcía al Cinema Prado

Després de passar pel 24è Festival de Cinema de Màlaga, encara que fora de concurs, arriba ‘García y García’ protagonitzat per dos “mags” de l’embolic com són José Mota i Pepe Viyuela. Tot i que no és la primera vegada que treballen junts per entretenir i passar una estona agradable en família.

La directora navarresa Ana Murugarren, defineix el seu propòsit com una senzilla forma de distracció. Sens dubte ha sabut triar un elenc que reconeix, com ella s’ha lliurat per complet a aquest projecte. Ocupada i preocupada perquè tot sortís bé.

Sinopsi

Per començar el film ens presena a Hispavia, una aerolínia de baix cost d’estar per casa, es troba en greus dificultats. Ni els seus números quadren, ni els seus avions volen. En un intent desesperat per salvar la companyia, decideixen contractar simultàniament a un prestigiós consultor d’aerolínies i també a un expert mecànic a l’atur. Però els dos es diuen Javier García.

La casualitat i la desorganització de l’empresa faran que siguin confosos i intercanviïn els seus papers, i mentre el mecànic és atès per l’amo de la companyia i allotjat en hotels de luxe, l’executiu acaba a l’hangar, enfundat en una granota greixós.

Perplexos i sense saber què està succeint, tots dos es van enfrontant a les comeses de l’altre, fins que els dos Javier García es troben i descobreixen l’error.

Fitxa Tècnica

Títol original: García y García

Any: 2021

Durada: 98 min.

País: Espanya

Direcció: Ana Murugarren

Repartiment: José Mota, Pepe Viyuela, Eva Ugarte i també Carlos Areces.

IMDB

Trailer

García y garcía al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 27 d’agost

Dissabte, 28 d’agost

Diumenge, 29 d’agost

Dilluns, 30 d’agost