Horaris/Entrades


Diumenge/ Domingo/ Sunday- 26/02/2023

*Dilluns/ Lunes/ Monday- 27/02/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Després de la Setmana de la moda, Carl i Yaya, parella de models i influencers, són convidats a un iot en un creuer de luxe. Mentre que la tripulació brinda totes les atencions necessàries als rics convidats, el capità es nega a sortir de la seva cabina, malgrat l’arribada imminent del cèlebre sopar de gala. Els esdeveniments fan un gir inesperat i l’equilibri de poder s’inverteix quan s’aixeca una tempesta que posa en perill el confort dels passatgers.

Ref: El Triangulo de la Tristeza al Cineclub Sitges

Tras la Semana de la moda, Carl y Yaya, pareja de modelos e influencers, son invitados a un yate en un crucero de lujo. Mientras que la tripulación brinda todas las atenciones necesarias a los ricos invitados, el capitán se niega a salir de su cabina, a pesar de la llegada inminente de la célebre cena de gala. Los eventos toman un giro inesperado y el equilibrio de poder se invierte cuando se levanta una tormenta que pone en peligro el confort de los pasajeros.

After Fashion Week, Carl and Yaya, a couple of models and influencers, are invited to a yacht on a luxury cruise. While the crew provides all the necessary attention to the rich guests, the captain refuses to leave his cabin, despite the imminent arrival of the famous gala dinner. Events take an unexpected turn and the balance of power is reversed when a storm arises that endangers the comfort of the passengers.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating:
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
149′
Director: Ruben Östlund
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Harris Dickinson, Charlbi Dean, Zlatko Buric, Dolly De Leon, Woody Harrelson
Idioma original/ Original Language:
Anglès/ Inglés/ Inglish
País/ Country: 
Suècia/ Suecia/ Sweden
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

El Triangulo de la Tristeza al Cineclub Sitges

Altres pel·lícules en cartellera