El Padre torna al Cinema Prado

El Padre torna al Cinema Prado

Primerament el film ens presenta a Anthony, que té gairebé 80 anys, viu sol al seu apartament de Londres i rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, Anne, tracta d’imposar-li. No obstant això, tal necessitat és cada vegada més apressant per a ella, ja que ha decidit traslladar-se a París per a viure amb un home que acaba de conèixer. Però aviat es fa evident que la percepció de la realitat és cada vegada més confusa per a Anthony.

El debut de Florian Zeller com a director

La pel·lícula El padre ( “The Father”) va ser una de les grans triomfadores al Festival de Sant Sebastià i a més és una de les favorites dels Òscars. El film va tenir també anteriorment una gran rebuda en els festivals de Sundance i Toronto, i la crítica ha elogiat les grans interpretacions dels seus protagonistes, els oscaritzats actors Anthony Hopkins ( “El silenci dels anyells”, “Els dos papes”) i Olivia Colman ( “la favorita”, sèrie de TV “The Crown”) i ha exalçat el debut a la gran pantalla del seu director Florian Zeller, novel·lista i dramaturg que s’adapta a el cinema la seva pròpia obra teatral homònima .

A més de Anthony Hopkins i Olivia Satisfan, completen el repartiment Imogen Poots (“Millor un altre dia”, “Vivarium”), Rufus Sewell (“Dark City”, “Judy”) i Olivia Williams (“El sisè sentit”).A més cal destacar que Florian Zeller debuta com a director en aquest primer llargmetratge coescrit al costat de l’oscaritzat Christopher Hampton (“Les amistats perilloses”).

Però tambe cal destacar per sobre de tot les dues interpretacions dels actors que van rebre nominacions als globus d’Or.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat:7 anys

Gènere:Drama

Durada:97 min

Director:Florian Zeller

Repartiment:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

País:Regne Unit

Idioma original:Anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

El Padre torna al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Dijous, 29 d’abril