La Bella Durmiente (Bolshoi) al Prado

Quan neix, totes les fades bones s’inclinen sobre el bressol de la princesa Aurora per atorgar-li els seus dons, excepte la fada Carabosse que no ha estat convidada … Enfadada, llança un encanteri que condemna a la nena a morir d’una punxada al ditm, però afortunadament, la fada de les Liles intervé i canvia la maledicció. Així doncs, en comptes de morir, la princesa caurà en un somni profund, que només un príncep blau podrà trencar amb un petó.

Escenografies màgiques, bellesa i l’encant que també caracteritzen aquest meravellós clàssic compost per Txaikovski. Liderat per les estrelles Olga Smirnova, Iúlia Stepanova i Semyon Chudin, la companyia de Ballet Bolshoi ofereix un espectacle grandiós amb la coreografia triomfal de Grigorovich que va ser creada originalment per Marius Petipa.

Fitxa Tècnica

Esdeveniment filmat en viu al Teatre Bolshoi de Moscú GÈNERE: Ballet
DURADA: 2h35min

MÚSICA: Pyotr Ilyich Tchaikovsky

COREOGRAFIA: Yuri Grigorovich

LLIBRET:Ivan Vsevolozhsky y Marius Petipa 

REPARTIMENT: Olga Smirnova (Princesa Aurora), Semyon Chudin (Príncipe Désiré), Yulia Stepanova (el Hada de las Lilas), Alexei Loparevitch (el Hada de Carabosse), Vitaly Biktimirov (Catalabutte), Artemy Belyakov (El Pájaro Azul), Anastasia Denisova (Princesa Florina) i també la compañía del Ballet Bolshói.

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La Bella Durmiente (Bolshoi) al Prado

HORARIS/ ENTRADES

Dijous, 6 de maig

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és quadre-preus-DIFERITS-prado-orig.jpg