‘Especiales’ és una pel·lícula dels directors de Intocable (Eric Toledano i Olivier Nakache) i que també té com a teló de fons la diversitat funcional. En aquest cas, recrea el dia a dia de les persones amb autisme i el treball que realitzen tant famílies com associacions per donar suport a aquestes persones.

 A més de superar els 2M d’espectadors a França, va ser la pel·lícula de cloenda de l’últim festival de Cannes amb una de les ovacions de més durada que es recorden. Al Festival de Sant Sebastià va obtenir el premi del públic amb la nota més alta mai obtinguda per una pel·lícula des de que existeix aquest guardó (9,19). A França, el públic, a través de l”Observatori de la Satisfacció OBS (empresa que enquesta a el públic sobre totes les pel·lícules estrenades cada setmana) l’ha puntuat amb 9,9. Des de feia 18 anys, cap pel·lícula obtenia aquesta nota que és la més alta atorgada per OBS. També a França, totes les grans cadenes d’exhibició li han atorgat el seu segell de recomanació / prescripció.

 La pel·lícula transmet esperança i, sobretot, optimisme per seguir creient en l’ésser humà (com diu Le Parisien, “desborda humanitat”) i fins i tot s’atreveix a flirtejar amb el somriure i l’humor …. Perquè ESPECIALS són els joves amb autisme als que tracta la pel·lícula, però ESPECIALS són també els herois quotidians de les associacions i organitzacions que arriben a on no arriben les administracions públiques. És per aquesta raó que els seus directors van defensar i van proposar a nivell internacional el títol SPECIALS (la seva traducció és ESPECIALS) per a aquesta pel·lícula.

Gènere: Drama

Director: Eric Toledano y Olivier Nakache
Repartiment: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent
 País: França
Idioma original: Francès
Durada: 115 min
 –

A PARTIR DEL 8 D’ABRIL A LA SALA VIRTUAL

ENTRAR A LASALA VIRTUAL

Utilitza el nostre cupó descompte. 1€ de la teva entrada anirà a Cineclub Sitges si utilitzes el CODI: salavirtualpradositges. Una gran ajuda en aquest tancament temporal.