Marina és una noia d’uns trenta anys que es guanya la vida organitzant casaments, i no perquè sigui una romàntica empedreïda, sinó perquè com ella mateixa diu “quan la gent està enamorada, no mira els diners”. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d’una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un afer més per a ella i un moment de debilitat per a ell. Perquè ell té nòvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d’infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.

Classificació per edat:16 anys
Gènere:Comedia
Durada:111 min
Director:Dani de la Orden
Repartiment: Belén CuestaÁlex GarcíaSilvia AlonsoAntonio DechentMariam HernándezAdrián LastraGracia OlayoSalva ReinaLeo HarlemAntonio ResinesMalena AlterioJordi SánchezErnesto SevillaPilar Calvo MorillasJuana CorderoNorberto Trujillo B.
País:Espanya
Idioma original:Castellà
 –

A PARTIR DEL 8 D’ABRIL A LA SALA VIRTUAL

ENTRAR A LASALA VIRTUAL

Utilitza el nostre cupó descompte. 1€ de la teva entrada anirà a Cineclub Sitges si utilitzes el CODI: salavirtualpradositges. Una gran ajuda en aquest tancament temporal.