Estrena Una Veterinaria en la Borgoña

Estrena Una Veterinaria en la Borgoña

Cinema Prado de Sitges presenta, ‘UNA VETERINÀRIA A LA BORGONYA’, una de les pel·lícules franceses més taquilleres de 2020, que a més ha recaptat més de cinc milions d’euros des de la seva estrena en cinemes al seu país d’origen.

Una veterinària a la Borgonya (Les vetos) és una comèdia francesa, escrita i dirigida per la cineasta Julie Manoukian. Una pel·lícula que ve a conquerir a força de tendresa, amor i empatia cap a la resta de persones, animals i medi ambient. No obstant això, el tema principal que s’aborda al llarg de l’film és el de reconnectar amb el “jo” interior i sobre la recerca personal d’el lloc de pertinença d’un mateix. Amb una posada molt naturalista, una veterinària a la Borgonya (Les vetos) ens convida a fer un viatge des de la caòtica ciutat fins a un tranquil poblat de la regió de la Borgonya. Una cinta que aposta per la senzillesa i l’encant més minimalista, que caracteritza a algunes de les millors comèdies franceses dels últims anys.

Una veterinària a la Borgonya (Les vetos) està protagonitzada per Noémie Schmidt, Clovis Cornillac, Carole Franck o Juliane Lepoureau, entre molts altres.

Sinopsi

‘Al cor de la Borgonya, Nico, l’últim veterinari de la zona, lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i també la seva família. Però quan Michel, el seu company i mentor anuncia la seva retirada, Nico sap que la pitjor part encara ha d’arribar. “No et preocupis, he trobat a la següent generació” Excepte que la següent generació és Alexandra, una recentment graduada brillant, misantropa i que a més no té cap desig de enterrar-se en el poble de la seva infància. Però aconseguirà Nico que es quedi?

Fitxa Tècnica

Títol original: Yalda, la nuit du pardon

Classificació per edat: 12 anys

Gènere:Drama

Durada:89 min

Direcció: Massoud Bakhshi

Repartiment: Sadaf Asgari, Zakieh Behbahani, Arman Darvish, Forough Ghajabagli, Fereshteh Hosseini, Behnaz Jaffari, Babak Karimi, Fereshteh Sadr Orafai, Ramona Shah i també Faghiheh Soltani

País: Iran

Idioma original: Iraní

IMDB

Trailer

Estrena Una Veterinaria en la Borgoña

HORARIS/ENTRADES

Dissabte, 8 de maig

Diumenge, 9 de maig

Dilluns, 17 de maig