Estrena Yalda la noche del perdón

Estrena Yalda la noche del perdón

Cinema Prado de Sitges presenta, Yalda, la nit del perdó és la segona pel·lícula de director iranià Massoud Bakhshi (A Respectable Family) on fa una reflexió sobre la lluita de classes, el patriarcat, els límits ètics dels reality shows i també sobre la importància del perdó per la religió.

Yalda, la nit del perdó és una coproducció de França-Iran que va rebre el Gran Premi de Jurat (World Cinema Dramatic Competition) al Festival de Sundance i també va participar en la Secció Generation 14Plus de la passada Berlinale. A més es va poder veure a la passada edició del BCN Film Fest.

Sinopsi

Per començar el film ens trasllada a l’Iran on Maryam és una dona “temporalment casada” amb Nasser, un home de 65 anys a què no hauria de quedar-li molt de vida. Però de forma accidental, Maryam s’encarrega que el temps que li quedi sigui nul quan el mata sense voler. Tot i estar embarassada i que el fill sigui de Nasser, la jove sap que l’única forma que sigui absolta és amb el perdó de la família. Però la resolució sobre si Maryam serà, o no, perdonada s’emetrà en un programa de televisió amb el qual els productors decideixen aprofitar aquest conflicte per fer tot un espectacle.

Fitxa Tècnica

Títol original: Yalda, la nuit du pardon

Classificació per edat: 12 anys

Gènere:Drama

Durada:89 min

Direcció: Massoud Bakhshi

Repartiment: Sadaf Asgari, Zakieh Behbahani, Arman Darvish, Forough Ghajabagli, Fereshteh Hosseini, Behnaz Jaffari, Babak Karimi, Fereshteh Sadr Orafai, Ramona Shah i també Faghiheh Soltani

País: Iran

Idioma original: Iraní

IMDB

Trailer

Estrena Yalda la noche del perdón

HORARIS/ENTRADES

Dissabte, 8 de maig

Diumenge, 9 de maig

Dilluns, 10 de maig

Dijous, 20 de maig