La Crónica Francesa al Cinema Prado

Per començar cal dir que La Crònica Francesa (The French Dispatch) és la darrera pel·lícula del director texà Wes Anderson. Arriba per fi a sales després de la llarga espera a causa de la pandèmia. Amb un repartiment estel·lar podem destacar l’habitual del director Bill Murray (Caçafantasmes, Acadèmia Rushmore) a més de l’oscaritzada Frances McDormand (Nomadland, Tres anuncios en las afueras), Tymothy Chalamet (Dune, Call me by your name) Lea Seydoux (Sin Tiempo para Morir, Spectre) i Jeffrey Wrigth (Casino Royale, Angels in America).

Sinopsi

Un grup de periodistes i també col·laboradors de la revista The French Dispatch, una publicació nord-americana que té una oficina de redacció en una ciutat francesa fictícia del segle XX. Arthur Howitzer Jr. (Bill Murray) és l’editor d’aquesta revista en què treballen, entre d’altres, Herbsaint Sazerac (Owen Wilson), JK Berensen (Tilda Swinton), Roebuck Wright (Jeffrey Wright) i també Lucinda Krementz (Frances McDormand). El diari The French Dispatch tracta temes relacionats amb el món de la política, les arts tant altes com baixes i també les històries d’interès humà. Les històries en què treballen aquest grup de periodistes aniran des de la de Moses Rosenthaler (Benicio Del Toro), un artista sentenciat a pena de mort, fins a un segrest que involucra un xef o les revoltes estudiantils en què participa el jove Zeffirelli (Timothée Xalamet).

Fitxa Tècnica

Gènere: Comedia, Drama

Durada: 108 min

Director: Wes Anderson

Any: 2021

Repartiment: Benicio del Toro, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Owen Wilson, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Steve Park, Bill Murray, Saoirse Ronan, Willem Dafoe i també Kate Winslet.

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

Trailer

La Crónica Francesa al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Diumenge, 7 de novembre

Dilluns, 8 de novembre

Dimarts, 9 de novembre