La maniobra de la tortuga al Cinema Prado

HORARIS

Divendres:
25/11/22
20:30h.
*Dilluns no festius ni vigílies de festius dia de l’espectador.

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

L’inspector Manuel Bianquetti es veu forçat a acceptar un trasllat a la comissaria de Cadis. La tranquil·litat inicial es veurà trencada per la troballa del cadàver d’una noia que li recordarà un passat que el turmenta. Tot i l’oposició dels seus superiors, Bianquetti emprendrà una croada solitària per atrapar el culpable, seguint unes evidències que podrien ser fruit de la seva imaginació. La veïna, una fràgil infermera assetjada per la seva exparella, sembla que és l’única persona que està al seu costat.
Del director de “Techo y comida”. Protagonitzada per la dues vegades guanyadora del Goya Natalia de Molina (“Techo y comida”)

Ref: La maniobra de la tortuga al Cinema Prado

El inspector Manuel Bianquetti se ve forzado a aceptar un traslado a la comisaría de Cádiz. Su tranquilidad inicial se verá rota por el hallazgo del cadáver de una joven que le recordará un pasado que le atormenta. Pese a la oposición de sus superiores, Bianquetti emprenderá una cruzada solitaria para atrapar al culpable, siguiendo unas evidencias que podrían ser fruto de su imaginación. Su vecina, una frágil enfermera acosada por su expareja, parece ser la única persona que está de su lado.
Del director de “Techo y comida”. Protagonizada por la dos veces ganadora del Goya Natalia de Molina (“Techo y comida”)

s.

Ramón and Céline are a young couple who meet at the local Bataclan in Paris on the night of November 13, 2015. During the terrorist attack, both manage, each on their own, to enter the musicians’ dressing room and take refuge there. When they leave they are no longer the same. And they don’t know if they’ll be able to do it again… Film adaptation based on the book “Peace, Love and Death Metal”, by Ramón González, a survivor of the terrorist attack on the Bataclan concert hall in Paris.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 16
Gènere/ Género/ Genre:
Thriller
Durada/ Duración/ Running Time: 
103′
Director:
Juan Miguel del Castillo
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Natalia de Molina,Fred Tatien,Gerardo de Pablos
Idioma original/ Original Language:
Castellà / Castellano / Spanish
País/ Country: 
Espanya
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

La maniobra de la tortuga al Cinema Prado

Altres pel·lícules en cartellera