Després dels seus últims fracassos cinematogràfics, el productor de Hollywood Max Barber (Robert De Niro) està en deute amb Reggie Fontain (Morgan Freeman), el cap de la màfia.
Desesperat i amb la seva vida en joc, Max decideix produir una nova pel·lícula amb escenes d’acció d’alt risc amb la finalitat de provocar la mort del protagonista i cobrar així l’assegurança. L’actor triat és Duke Montana (Tommy Lee Jones), una vella estrella deprimida amb problemes amb la beguda: el blanc perfecte per als plans de Max.
Els dies passen i, malgrat tots els seus intents per a acabar amb Duke, Max no aconsegueix el seu propòsit. Escena rere escena aquest sobreviu i, sense voler-ho, està rodant la millor pel·lícula de tota la seva carrera.

Classificació per edat:12 anys

Gènere:Comedia

Durada:104 min

Director:George Gallo

Repartiment:Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Vincent Spano, Natalie Burn, Emile Hirsch, Zach Braff, Patrick Muldoon, Eddie Griffin, Joel Michaely, Nick Vallelonga, Blerim Destani, Michelle Maylene, Julie Lott, Melissa Greenspan, Jermaine Washington, Ray Bouderau, Leonard Waldner, Bill Luckett

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Trailer

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 8 de gener

Dissabte, 9 de gener

Diumenge, 10 de gener

Dilluns, 11 de gener

Dimarts, 12 de gener