Las Apariencias arriba al Cinema Prado

Las Apariencias arriba al Cinema Prado

Les aparences és el títol d’aquest llargmetratge francobelga, fabulosa barreja de thriller i també amb la crítica moral. La importància de mantenir-les en una societat, en aquest cas la d’uns personatges francesos vivint a Viena. Seran crucials i també perilloses, sent un reflex de el complex món entre les parelles, en el qual vivim.

Produïda el 2020 per Thelma Films, SND i Scope Pictures, dirigida per Marc Fitoussi, guanyador al llarg de la seva carrera de diversos premis. Ha aconseguit, sens dubte, una entretinguda i a més una sorprenent pel·lícula.

Per descomptat, el seu èxit es deu en gran part també, a les interpretacions d’actors carismàtics. Com ara Benjamí Biolay, cantautor, compositor i a més productor discogràfic francès. Potser aquest sigui el motiu de representar magistralment, el paper d’un reconegut i ttambé famós director d’orquestra. Discret i cautelós a l’hora d’encobrir una relació extra matrimonial.

Sinopsi

De la seva dona al film, interpretat per la gran Karin Viard, coneguda pel seu paper a “La família Bélier” i també “Delicatessen”, etc. Podríem dir que el seu amor pel seu marit i també aferrar-se a ell a qualsevol preu, serà la perdició de tots dos.

La tercera en discòrdia, l’amant, interpretada per Pascale Arbillot i a més amb una llarga trajectòria al seu país d’origen, amaga un tèrbol passat. Error que també haurà de pagar car, arribant a perdre la feina.

Fitxa Tècnica

Títol original: Les apparences

Any: 2020

Duració: 110 min.

País: França

Direcció: Marc Fitoussi

Repartiment: Karin Viard, Pascale Arbillot, Benjamin Biolay i també Lucas Englander

IMDB

Trailer

Las Apariencias arriba al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Dijous, 29 de juliol