Las Llamas de Paris Bolshoi Ballet

Las Llamas de Paris Bolshoi Ballet


Molt poques obres de ballet aconsegueixen representar la plena energia i també l’ardent passió que desprèn el Bolshoi com ho fa Alexei Ratmansky, una captivadora reinterpretació de les Flames de París de Vasily Vainonen.
El Ballet Bolshoi desplega amb un exuberant virtuosisme alguns dels pas de deux més impressionants en l’escenari de Moscou.
Les Flames de París és el ballet clàssic, inspirat en la Revolució Francesa, que versa la rebel·lió dels marsellesos a Las Tulleries i també la seva victoriosa marxa per París.

Sinopsi:

Per començar aquest ballet ens trasllada a Marsella al 1789, on Jérôme és pres presoner pels guàrdies del marquès Costa de Beauregard per intentar protegir a la seva germana Jeanne. Però afortunadament, Adeline, la filla del marquès, allibera al jove Jérôme i se’n va immediatament a París amb el seu pare.
Allà, ella es tornarà a trobar amb Jérôme, qui també se’n va a París amb la seva germana Jeanne amb l’objectiu de donar suport a la lluita revolucionària que intenta prendre la capital. Mentre lluiten per la llibertat, els dos trobaran l’amor en el camí.

Durada: 2h 08min


Música: Boris Asafiev


Coreografia: Alexeï Ratmansky (reinterpretació de la coreografia de Vasily Vainonen)


Llibret: Alexander Belinsky i també Alexeï Ratmansky (reinterpretació de Nicolaï Volkov i Vladimir Dmitriev)


Repartiment: Margarida Shrayner (Jeanne), Denis Savin (Jérôme), Igor Tsvirko (Philippe), Semyon Chudin (el Marquès), Ana Turazashvili (Adeline), Kristina Kretova (Mireille de Poitiers), Artem Ovcharenko (Antoine Mistral) i també la companyia de l’Ballet Bolshoi.

Las Llamas de Paris Bolshoi Ballet

Divendres, 6 de agost a les 19:45h.