Miss Marx arriba al Cinema Prado

Miss Marx arriba al Cinema Prado

Dirigida per Susanna Nichiarelli (“Nico, 1988”) i també protagonitzada per Romola Garai (“La Fira de les Vanitats”, “Scoop”, “Àngel”, “Sempre el Mateix Dia”) la pel·lícula Miss Marx va ser un dels pocs títols que van participar en la secció oficial de l’Festival Internacional de cinema de Venècia de l’any passat marcat per la pandèmia, va passar per la secció de “Perloak (Perles)” de la passada edició de Festival de cinema de Sant Sebastià i acaba de clausurar el Festival de cinema d’Autor de Barcelona (D’A).

A més, va obtenir 11 nominacions als Premis David Di Donatello, i va guanyar tres: Millor Música, Millor Vestuari i Millor Producció.

Sinopsi

Brillant, intel·ligent, apassionada i també lliure. Així és Eleanor “Tussy” Marx (Romola Garai), la filla petita de Karl Marx, una de les primeres feministes que va continuar amb el llegat del seu pare i també del seu company Engels. Lluitadora incansable pels drets dels treballadors, per l’abolició de la feina infantil, pels drets de les dones i també per moltes injustícies; menys de les de la seva vida privada, on la seva atracció pel desenfrenat i també presumit Edward Aveling posa de l’inrevés tot el que Eleanor defensa en la seva vida pública.

Fitxa Tècnica

Títol original: Miss Marx

Any: 2020

Duració: 110 min.

País: Itàlia

Direcció: Susanna Nicchiarelli

Repartiment: Romola Garai, Patrick Kennedy, Felicity Montagu, Karina Fernández i també Oliver Chris.

IMDB

Trailer

Miss Marx arriba al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Diumenge, 8 d’agost

Dilluns, 9 d’agost

Dijous, 12 d’agost