Los Estados Unidos Contra Billie Holiday

Los Estados Unidos Contra Billie Holiday

1 Nominació als Òscars: Millor actriu (Andra Day) i també guanyadora del Globus d’Or a la Millor Actriu Drama (Andra Day)

Al llarg de la història s’ha relacionat a l’enigmàtica Billie Holiday amb la lluita contra la discriminació racial i l’època daurada de l’jazz, però també amb el món de les drogues i la prostitució. La nova pel·lícula de Lee Daniels, Els Estats Units contra Billie Holiday, tracta de mostrar tant les qualitats més admirables de l’artista com també el seu costat més fosc.

Sinopsi

Per començar cal destacar que la llegendària Billie Holiday (Andra Day), va ser una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, va passar la major part de la seva carrera sent adorada pels seus fans al voltant del globus. Tot mentre el Departament Federal de Narcòtics d’Estats Units la va fixar com a objectiu mitjançant una operació encoberta liderada per l’Agent Federal Jimmy Fletcher (Trevante Rhodes), amb qui Billie havia tingut un tumultuós romanç.

Una de les millors interpretacions de l’any

Sens dubte, la interpretació d’Andra Day és una de les millors aportacions que trobem en la pel·lícula. Demostra en tot moment un gran respecte cap a Billie Holiday, a la qual admirava des de petita segons explica en les entrevistes que se li han fet després del rodatge de l’film. La seva entonació i les expressions del seu rostre donen a cada escena brillantor i també excel·lència, per la qual cosa és una de les grans favorites als Òscars.

Fitxa Tècnica

Títol original: The United States vs. Billie Holiday

Classificació per edat: 16 anys

Gènere:Drama

Durada:130 min

Direcció: Lee Daniels

Repartiment: Andra Day, Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Rob Morgan, Tone Bell, Da’Vine Joy Randolph, Evan Ross, Dana Gourrier, Melvin Gregg, Erik LaRay Harvey i també Kwasi Songui

País: Estats Units

Idioma original: Angès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Los Estados Unidos Contra Billie Holiday

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 23 d’abril

Diumenge, 25 d’abril

Dimarts, 27 d’abril