MARY SHELLEY revela la història de la jove Mary Wollstonecraft Godwin (Elle Fanning) i el seu ardent i tempestuosa relació amb el poeta romàntic Percy Bysshe Shelley (Douglas Booth). Tots dos senten un amor a immediat al conèixer-se i davant l’oposició de la família de Mary al seu festeig, la parella decideix fugir, acompanyats per la germanastra d’ella, Claire (Bel Powley).
Els alts i baixos en la seva relació s’aguditzen durant la seva estada a la casa de Lord Byron (Tom Sturridge) a Ginebra i és allà on Mary concep la idea de Frankenstein, quan, com a joc, es proposa a tots els convidats escriure una història de fantasmes.
Però la societat d’aquest moment concedeix un nul valor a les dones escriptores i amb tan sols 18 anys, Mary es veurà obligada a desafiar aquests prejudicis per protegir la seva feina i forjar la seva pròpia identitat.

Classificació per edat: 12 anys
Gènere:  Romanç
Durada117 mín
Director: Haifaa Al-Mansour
Repartiment: Elle Fanning, Douglas Booth, Bel Powley, Maisie Williams, Joanne Froggatt, Tom Sturridge, Stephen Dillane, Ben Hardy, Ciara Charteris, Hugh O’Conor, Dean Gregory, Gilbert Johnston, Jack Hickey, Sarah Lamesch, Michael Cloke
País: Irlanda
Idioma original: Anglès
 

ENTRADES

Entrades Castellà

Entrades VOSE

(Avís: aquest botó enllaça amb el web de venda online d’entrades d’Entradium.com)

TRAILER

 

HORARI:

 

Dissabte, 25 d’agost

18:15 h  Mary Shelley (VE)

 

 Diumenge, 26 d’agost

18:30 h Mary Shelley (VE)

 

Dilluns, 27 d’agost

20:30h Mary shelley (VOSE)

 

Dimarts, 28 d’agost

20:30 h Mary Shelley (VE)

 

Dijous, 30 d’agost

20:30 h Mary Shelley (VOSE)