Horaris / Entrades


Dimarts/ Martes/ Tuesday 22/08/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


MEGALODÓN 2: Viuràs una immersió en aigües desconegudes amb Jason Statham i la icona d’acció global Wu Jing que encapçalen un audaç equip de recerca en una missió que explorarà les profunditats més abismals del mar. Però el seu viatge es converteix en caos quan un malèvol operatiu miner n’amenaça la missió i els obliga a lliurar una batalla d’alt risc per la supervivència. Enfrontats a colossals Megalodons ia implacables saquejadors mediambientals, els nostres herois han de córrer més ràpid, ser més astuts i nedar a més velocitat que els seus despietats depredadors en una trepidant carrera contra el temps.

Ref: Megalodón 2 arriba a El Retiro

MEGALODÓN 2: Vivirás una inmersión en aguas desconocidas con Jason Statham y el ícono de acción global Wu Jing que encabezan un audaz equipo de investigación en una misión que va a explorar las profundidades más abismales del mar. Pero su viaje se convierte en caos cuando un malévolo operativo minero amenaza su misión y los obliga a librar una batalla de alto riesgo por la supervivencia. Enfrentados a colosales Megalodones y a implacables saqueadores medioambientales, nuestros héroes deben correr más rápido, ser más astutos y nadar a mayor velocidad que sus despiadados depredadores en una trepidante carrera contra el tiempo.

THE MEG 2: Dive into uncharted waters as Jason Statham and global action icon Wu Jing lead a daring investigative team on a mission to explore the deepest depths of the sea. But their journey is thrown into chaos when a malevolent mining operative threatens their mission, forcing them into a high-stakes battle for survival. Faced with colossal Megalodons and relentless environmental raiders, our heroes must outrun, outsmart, and outswim their ruthless predators in a heart-pounding race against time.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12 anys
Gènere/ Género/ Genre: Fantàstic
Durada/ Duración/ Running Time: 
115′
Director: Ben Wheatley
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
 ason Statham, Wu Jing, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Page Kennedy, Shuya Sophia Cai y Sergio Peris-Mencheta
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
EUA/ USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Megalodón 2 arriba a la Bòbila

Altres pel·lícules en cartellera