Horaris / Entrades


Dissabte/ Sábado/ Saturday- 20/01/2024


Diumenge/ Domingo/ Sunday- 21/01/2024(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

La família Mallard s’ha quedat estancada. Mentre el pare Mack se sent realitzat cuidant la seva família a la seva bassa de Nova Anglaterra, la mare Pam es mor de ganes de viure la vida i fer descobrir els seus fills –l’adolescent Dax i la poteta Gwen– el món en tota la seva amplitud. Després que una família d’ànecs migratoris arribi al seu estany amb meravelloses històries de llocs llunyans, Pam aconsegueix convèncer Mack que han de viatjar a la tropical Jamaica passant per Nova York. Els Mallard emprenen el viatge cap al sud per passar l’hivern, però res no surt com estava previst. L’experiència us ajudarà a descobrir horitzons desconeguts, a fer nous amics, a viure experiències que no s’han imaginat mai, i de passada, a conèixer-se millor.

Ref: Migración arriba a Sitges

La familia Mallard se ha quedado ‘estancada’. Mientras papá Mack se siente realizado cuidando de su familia en su estanque de Nueva Inglaterra, mamá Pam se muere de ganas de vivir la vida y hacer descubrir a sus hijos –el adolescente Dax y la patita Gwen– el mundo en toda su amplitud. Después de que una familia de patos migratorios llegue a su estanque con maravillosas historias de lugares lejanos, Pam consigue convencer a Mack de que deben viajar a la tropical Jamaica pasando por Nueva York. Los Mallard emprenden el viaje hacia el sur para pasar el invierno, pero nada sale como estaba previsto. La experiencia les ayudará a descubrir horizontes desconocidos, a hacer nuevos amigos, a vivir experiencias que jamás imaginaron, y de paso, a conocerse mejor.

La familia Mallard se ha quedado estancada. Mientras papá Mack se siente realizado cuidando de su familia en su estanque de Nueva Inglaterra, mamá Pam se muere de ganas de vivir la vida y hacer descubrir a sus hijos –el adolescente Dax y la sufrita Gwen– el mundo en toda su amplitud. Después de que una familia de patos migratorios legue a su estanque con maravillosas historias de lugares lejanos, Pam consigue convencer a Mack de que deben viajar a la tropical Jamaica pasando por Nueva York. Los Mallard emprenden el viaje hacia el sur para pasar el invierno, pero nada sale como estaba previsto. La experiencia les ayudará a descubrir horizontes desconocidos, a hacer nuevos amigos, a vivir experiencias que nunca imaginaron, y de paso, a conocerse mejor.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta – Especialment recomanada per a l’infància
Gènere/ Género/ Genre: Animació
Durada/ Duración/ Running Time: 
82′
Director: Benjamin Renner
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Migración arriba a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera