Norma arriba al Cinema Prado Sitges

Norma arriba al Cinema Prado Sitges

Aquesta producció de Norma de Vincenzo Bellini del Festival d’Òpera de Macerata va ser descrita per la premsa italiana com “una perfecta síntesi de repartiment, direcció, escenografia, il·luminació i també vestuari”. A més l’ària Casta Diva va rebre una gran ovació que va posar tot el públic dempeus. Entre l’elenc destaquen la soprano uruguaiana María José i també la mezzo italiana Sonia Ganassi, que brilla com Adalgisa.

Sinopsi

El conflicte amorós està deliberadament calcat de la tragèdia de
Eurípides, però Norma, a diferència de Medea, renuncia a matar els fills que comparteix amb l’home que la traeix. Els impenetrables boscos de l’Europa septentrional serveixen com a transformació a la història banyada per la llum de la lluna on el dia gairebé no existeix. A través d’una música, Norma ens introdueix en la tragèdia d’una dona sumida en la contradicció més gran que es veu forçada a trencar els seus vots sagrats per estimar qui és l’enemic.

EQUIP CREATIU

Director d’escena: Michele Gamba
Directors musicals: Luigi Di Gangi i també Ugo Giacomazzi
Repartiment: Rubens Ulivieri, Nicola Ulivieri, Maria José Siri, Sonia Granassi, Rosanna Lo Greco i també Manuel Pieratteli

Duración aprox.: 144 minuts.

Trailer

Norma arriba al Cinema Prado Sitges

Dijous, 25 de Novembre a les 19:00h.