Lucia Di Lammermoor al Cinema Prado

Lucia Di Lammermoor al Cinema Prado

Com solia passar, Donizetti va compondre Lucia di Lammermoor en el temps rècord d’unes quantes setmanes. Amb aquesta òpera, però, va crear una de les obres mestres més importants i populars de l’òpera romàntica italiana.
Amb aquesta escenografia de somni de Laurent Pelly, un elenc vocal de primer nivell brilla com mai. Quan la fenomenal Olga Peretyatko mostra l’apassionant caiguda de Lucía, “la música i el teatre es fonen en una barreja explosiva” (Wiener Zeitung). A més Juan Diego Flórez, la superestrella del bel cant, és “probablement el millor Edgardo del món” (Kronenzeitung). George Petean s’uneix a ells com a Enrico en el triangle emocional de l’amor, l’odi i també la passió. Però amb Evelino Pidò al podi, l’orquestra de l’Òpera de Viena sobresurt sota aquest “mestre ideal de la música bel canto” (Die Presse).

Sinopsi

Escòcia a finals del segle XVI, Enrico Ashton, indignat per l’oposició de la seva germana Lucia a casar-se amb Lord Arturo Bucklaw, s’assabenta que les trobades en secret amb el seu gran enemic, Edgardo di Ravenswood. Edgardo i Lucia es juren amor etern i s’intercanvien anells com a segell al seu compromís.

EQUIP CREATIU

Director musical: Evelino Pidò

Director d’escena: Laurent Pelly

Escenografía: Chantal Thomas

Repartiment: George Petean, Olga Peretyatko, Juan Diego Flórez i també Jongmin Park

Duración aprox.: 144 minuts.

Trailer

Lucia Di Lammermoor al Cinema Prado

Dijous, 2 de desembre a les 17:00h.