Pequeños Detalles al Cinema Prado Sitges

Pequeños Detalles al Cinema Prado Sitges

1 Nominació als Globus d’Or: Millor actor de repartiment (Jared Leto)

Sinopsi

Envien a Joe “Deke” Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d’haver estat una tasca ràpida de recopilació de proves. Però Deke es veu embolicat en la recerca d’un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. Mentrestant el sergent de el Departament de Sheriff de Los Angeles Jim Baxter (Malek) s’encarrega de dirigir la recerca de l’assassí. Impressionat amb l’instint policial de Deke, aconsegueix que col·labori amb ell encara que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l’assassí, Baxter no és conscient que la investigació està traient a la llum ressons del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien posar en perill alguna cosa més que el seu cas.

Petits detalls d’un thriller policíac

Primerament cal remarcar que ‘Pequeños Detalles’, està produïda per Mark Johnson, el productor guanyador d’un Oscar i un Emmy ( “Breaking Bad”, “Rain Man”) i John Lee Hancock, i a més compta amb Mike Drake i Kevin McCormick com a productors executius.

Per realitzar aquesta pel·lícula Hancock s’ha reunit amb els seus col·laboradors habituals com per un costat el director de fotografia nominat a l’Oscar John Schwartzman ( “Seabiscuit, más allá de la leyenda”, “El fundador”, “Al encuentro de Mr. Banks”) a més del dissenyador de producció nominat a l’Oscar Michael Corenblith ( “Apol·lo 13 [Apol·lo XIII]”, “el fundador”, “The Blind Side [Un somni impossible]), el muntador Robert Frazen (” el fundador “), i el dissenyador de vestuari Daniel Orlandi ( “El fundador”, “The Blind Side [Un somni impossible]”). D’altra banda la música és obra de Thomas Newman, compositor nominat a diversos Oscar ( “1917”, “El pont dels espies”, “A la trobada de Mr. Banks”).

En segon lloc hem de destacar les interpretacinss d’els guanyadors de l’Oscar Denzel Washington ( Training Day, Tiempos de Gloria), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) i Jared Leto ( “Dallas Buyers Club”) protagonitzen la pel·lícula que John Lee Hancock ( “The Blind Side [ un somni impossible),” Al encuentro de Mr Banks “,” El fundador “) dirigeix ​​a partir del seu propi guió original.

A més el repartiment principal també inclou a Natalie Morales ( “La batalla dels sexes”), Terry Kinney ( “Milla 22”, sèrie de TV “Billions”), Chris Bauer ( “Sully”, sèrie de TV “The Deuce”), Joris Jarsky (sèrie de TV “Bad Blood”), Isabel Arraiza (sèrie de TV “Pearson”) i Michael Hyatt ( “Crazy Ex-Girlfriend”).

Fitxa Tècnica

Títol original: The Little Things

Direcció: John Lee Hancock

Guió: John Lee Hancock

Repartiment: Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Sofia Vassilieva, Natalie Morales, Terry Kinney, Michael Hyatt, Kerry O’Malley, Sheila Houlahan, Joris Jarsky, Dimiter D. Marinov, Jason James Richter, Isabel Arraiza, Stephanie Erb, Samantha Cormier, Tom Hughes, Chris Bauer, John Kim, Patricia Mizen

Gènere: Thriller

Any: 2020

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Pequeños Detalles al Cinema Prado Sitges

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 12 de febrer

Diumenge, 14 de febrer