Quince la historia del Rugby Nacional

Quince la historia del Rugby Nacional

Sinopsi

A l’avantsala de l’Expo 92, un equip amateur d’una terra sense tradició rugbística, afronta el partit decisiu ja que afronten la possibilitat per primera vegada en la seva història de proclamar-se Campió de Divisió d’Honor.

La Historia del Rugby a Espanya

Per començar els amants i seguidors del Rugby tenen una cita obligada per veure el documental “Quince”. Obligada ja que ens ofereix un recorregut per l’època daurada del rugbi espanyol, de finals dels 80 a principis dels 90, multitud d’anècdotes que ens fan arribar a entendre en primera persona, el igualat i dur que va arribar a ser aquest esport.
Per tant és una oportunitat única de gaudir d’aquest film on, a través de la història d’aquell mític equip, el Ciències de Sevilla, coneixerem qui eren els seus adversaris, o com era jugar a Santboi, Gexto.

A més coneixerem la història de dos jugadors llegendaris com Bosco Abascal o Albert Malo, capitans en els seus equips i autèntics símbols de la nostra selecció nacional.

Rugbi, molt rugbi, però sobretot, una increïble història de com amb treball, esforç i perseverança, qualsevol meta per inversemblant que sembli, pot ser aconseguida.

La sessió al Cinema Prado serà molt especial, ja que comptarà amb la presència del director Casimiro Oltra i el jugador Albert Malo.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere: Documental

Durada:89 min

Director: Casimiro Oltra

País: Espanya

Idioma original: Castellà

FILMAFFINITY

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Quince la historia del Rugby Nacional