Aida del Liceu al Cinema Prado

Aida del Liceu al Cinema Prado

Els històrics decorats de Mestres Cabanes tornen a l’escenari del Gran Teatre de Liceu 75 anys després de la seva estrena el 1945 amb aquesta espectacular Aida dirigida pel mestre Gustavo Gimeno.


Un dels títols més populars de Verdi i un dels preferits pel públic liceista que va suposar no només el debut de el director musical valencià, sinó també el de quatre de les veus més destacades de l’panorama internacional, la de la soprano nord-americana Angela Meade a el paper d’Aida i Yonghoon Llegeix com Radamés i la mezzosoprano Clémentine Margaine en el paper d’Amneris completen un repartiment que compta amb moltes més veus excepcionals.


Aquesta Aida que dirigeix ​​escènicament Thomas Guthrie, és a més un autèntic tribut a l’passat del Gran Teatre Liceu i a la trajectòria de l’escenògraf Josep Mestres Cabanes com tot un referent de la lírica de país.


Finalment cal destacar que l’actual director titular de l’Orquestra Filharmònica de Luxemburg, Gustavo Gimeno, dirigia per primer cop al Liceu i ho va fer amb una de les fites musicals de l’Verdi més tardà, que amb 58 anys li van encarregar aquesta òpera des d’Egipte per celebrar la inauguració de el Canal de Suez.

Fitxa Tècnica

Esdeveniment filmat en viu al Gran Teatre del Liceu

GÈNERE: Òpera
DURADA: 180 min

Director d’escena: Thomas Guthrie
Escenografía: Mestres Cabanes
Vestuari: Franca Squarciapino
Coreografía: Angelo Smimmo
Direcció Musical: Gustavo Gimeno
Orquestra Simfónica i Cor del Gran Teatre del Liceu
Repartiment: Mariano Buccino, Clémentine Margaine, Angela Meade, Yonghoon Lee i també Kwangchul Youn

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Aida del Liceu al Cinema Prado

HORARIS/ ENTRADES

Dijous, 13 de maig

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és quadre-preus-DIFERITS-prado-orig.jpg