Un efecto óptico al Cinema Prado

Un efecto óptico al Cinema Prado

Sinopsi

Un efecto óptico és la nova pel·lícula de Juan Cavestany. El director de Gent en llocs, Aquesta sensació o també la sèrie Vergonya va preestrenar aquesta cinta al Festival de Cinema de Sant Sebastià, protagonitzada per Pepón Nieto i Carmen Machi.

Per començar el film ens presenta a Alfredo i Teresa, que són un matrimoni de Burgos que viatja a Nova York amb la intenció de “desconnectar” i fer tots els plans que vénen a la guia. Però només aterrar comencen a percebre senyals, subtils i no tant, que en realitat no són a la ciutat que els van vendre a l’agència. On són llavors?

Deixa’t emportar per l’efecte òptic

Primerament, un efecto óptico és l’elegant nota dissonant de la cinematografia espanyola actual. A més, és un projecte complex i simplista amb un to surrealista que els amants de Buñuel gaudiran. Una història intel·ligent que juga amb nosaltres, però que no hauríem de tractar d’entendre a el complet. Deixar-se portar mentre ets conscient el joc pot ser una experiència gratificant. Mereix ser vista per sesr una proposta interessant i també atípica.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere:Comèdia

Durada:80 min

Director: Juan Cavestany

Repartiment: Carmen Machi, Pepón Nieto, Lucía Juárez i també Luis Bermejo

País: Espanya

Idioma original: Castellà

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Un efecto óptico al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Dijous, 1 d’abril

Divendres, 2 d’abril

Dissabte, 3 d’abril

Diumenge, 4 d’abril

Dilluns, 5 d’abril