Una Niña al Cinema Prado Sitges

Una Niña al Cinema Prado Sitges

Sasha, de 7 anys, sempre ha sabut que és una nena, encara que naixés atrapada en un cos de nen. A mesura que la societat fracassa, al no tractar-la com a les altres nenes de la seva edat, ja sigui en la seva vida diària a l’escola, en classes de ballet o en festes d’aniversari, la seva comprensiva i empàtica família lidera una batalla constant enfront de la violenta rigidesa dels prejudicis socials, per també oferir una diferència sigui entesa i acceptada per tothom.

Aquest lluminós, commovedor i necessari documental de Sébastian Lifshitz és una veritable joia de sensibilitat, acceptació i amor, que va ser presentat internacionalment a la Berlinale Festival Internacional de Cinema de Berlín (Panorama), va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula No Ficció (Les Noves ones) de el Festival de Cinema Europeu de Sevilla 2020 i ha estat nominat a Millor Documental Europeu en els Premis de l’Cinema Europeu 2020, aconseguint a més el Premi a l’Millor So Europeu.

L’any passat ha guanyat així mateix el Premi a l’Millor Documental al Festival Internacional de Cinema de Chicago i el Premi a la Millor Pel·lícula al Festival Internacional de Cinema de Gant.

Un dels millors documentals de l’any

Una Niña (Little Girl) és tendra, amable, empàtica i també resolutiva. El muntatge del documental és preciós i és aquí quan se li dóna unitat tenint constantment un fil conductor amb el qual puguem sentir que estem anant cap a un bon port on prendre aire. I tot això es tradueix a l’empatia que sentim per Sasha i la seva complexa situació en un món que sembla que no la volen acceptar.

Fitxa Tècnica

Títol original: Petite fille

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere:Documental

Durada: 85min

Direcció: Sébastien Lifshitz

País: França

Idioma original: Francès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Una Niña al Cinema Prado Sitges

HORARIS/ENTRADES

Dimecres, 31 de març