Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski i llibret de Youri Grigorovitch (en versió de la cançó de E.T.A. Hoffmann i Marius Petipa). Una història atemporal presentada amb gràcia per la primera ballarina Margarida Shrainer, que encarna a la perfecció la innocència de Maria, i per Semyon Chudin, que presenta un trencanous irresistible. Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski i llibret de Youri Grigorovitch (en versió de la cançó de E.T.A. Hoffmann i Marius Petipa).

És Nadal. El mag Drosselmeyer porta un ninot que representa un trencanous de regal per a la seva fillola Maria. A mitjanit, el ninot cobra vida i Maria acaba enmig d’una batalla dirigida pel rei dels ratolins. Per sort, el trencanous està decidit a fer-li front. Una història atemporal presentada amb gràcia per la primera ballarina Margarida Shrainer, que encarna a la perfecció la innocència de Maria, i per Semyon Chudin, que presenta un trencanous irresistible.

Aquest clàssic de Nadal transporta als espectadors de totes les edats en el seu periple fantàstic per la inspiradora música de Txaikovski.

MÚSICA Pyotr Ilyich Tchaikovsky

COREOGRAFiA Yuri Grigorovich

LLIBRET Yuri Grigorovich (basado en los cuentos de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann y Marius Petipa)

REPARTIMENT Margarita Shrainer (María), Semyon Chudin (El Príncep Trencanous), Denis Savin (El mag Drosselmeyer), Alexandre Vodopetov (El Rei dels Ratolins), y el cos de ballet del Bolshói

Durada: 155min aprox.

Trailer