Cinema Prado Sitges presenta En un Barrio de Nueva York

En un barrio de Nueva York (In the Heights) és un musical cinematogràfic, dirigit pel cineasta Jon M. Chu. Una adaptació fílmica del musical de Broadway “In the Heights” del gran Lin-Manuel Miranda. Després d’haver guanyat tots els premis haguts i per haver per Hamilton, Lin-Manuel Miranda ha decidit portar a la gran pantalla el musical que li va fer guanyar el seu primer Tony en 2008.

El film ens narra la vida d’un barri novaiorquès anomenat Washington Heights, on hi ha la gran part de la comunitat llatinoamericana de la ciutat. Aquest musical intenta dignificar i treure l’orgull de poble llatí, a través d’una sèrie de personatges que tenen alguna cosa en comú entre ells: l’anhel i recerca dels seus “sueñitos” personals. Uns somnis que han anat heretant amb el temps dels seus antecessors, donant-se lloc a la caòtica ciutat de Nova York.

Sinopsi

El barri novaiorquès de Washington Heights s’il·lumina … L’aroma d’un cafetó calent flota en l’aire just a la sortida de metro de 181ST Street, on un calidoscopi de somnis reuneix aquesta comunitat alegre i solidària. I enmig de tot això ens trobem amb Usnavi (Anthony Ramos) el simpàtic propietari de la popular celler, que estalvia cada cèntim mentre espera, imagina i canta sobre una vida millor.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Musical

Durada:143 min

Direcció: Jon M. Chu

Repartiment: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Melissa Barrera

País: Estat Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Cinema Prado Sitges presenta En un barrio de Nueva York

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 2 de juliol

Dissabte, 3 de juliol

Dilluns, 5 de juliol