La Vampira de Barcelona

La Vampira de Barcelona al Prado

Guanyadora de 5 Premis Gaudí: Millor pel·lícula, Direcció Artística, Vestuari, maquillatge i Efectes Especials. 14 Nominacions als Premis Gaudí: Millor pel·lícula, Direcció (Lluís Danés), Protagonista femenina (Nora Navas), Direcció de Producció, Direcció artística, Actriu Secundaria (Bruna Cosí), Actriu Secundària (Núria Prims), Actor Secundari (Francesc Orella), Música Original, Fotografia, Vestuari, So, Efectes Visuals, Maquillatge i també Perruqueria

SINOPSI:

Per començar el film ens situa a la Barcelona de principis de segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia aviat té una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda també com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas se submergirà en el laberint de carrers, bordells i també en els secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Però aviat descobrirà que allí s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Un film que compta amb la direcció de Lluís Danés, a més d’un repartiment encapçalat per Nora Navas , Roger Casamajor , Bruna Cusí , Sergi López i Francesc Orella.

Triomfadora dels Gaudí i del Festival de Sitges

Nova oportunitat per reviure i gaudir d’ aquesta magnífica producció catalana guanyadora de 5 premis Gaudí. A més va obtindre el gran premi del públic a la darrera edició del Sitges: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. No us la perdeu!

Calificació: 18 anys

Durada: 106 minuts

Gènere:Drama, Fantàstic

Director: Lluís Danés Roca

Guió: Maria Jaén i Lluís A. Martínez

Repartiment:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui, Anna Alarcón, Alejandra Howard i també Albert Pla

País:Espanya

Idioma original:Català-castellà

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La Vampira de Barcelona al Prado

HORARIS/ ENTRADES

Dijous, 20 de maig