Hope, la candidata noruega als Òscars

Hope la candidata noruega als Òscars

Sinopsi

Què passa amb l’amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida? Anja (43) i Tomas (59) viuen en família al costat dels seus fills biològics i fillastres, però durant anys, la parella s’ha distanciat. Quan Anja rep el diagnòstic de càncer cerebral terminal el dia abans de Nadal, la seva vida es trenca i posa a prova l’amor desatès.

Afrontant situacions complicades

En primer lloc, Hope és un llargmetratge noruec de gènere dramàtic, escrit i dirigit per Maria Sødahl. A més, la pel·lícula es basa en fets reals de la mateixa directora, plasmats tal com recorda haver-los viscut ella en el seu moment. Hope ens explica la història d’Anja, una dona a la qual li comuniquen la terrible notícia de tenir un tumor cerebral el dia abans de Nadal. El film a més, aprofundeix en els esdevenirs dins d’una parella de mitjana edat, que surten a la llum o es desemmascaren davant tal extrema situació.

Hope està protagonitzada per Andrea Bræin Hovig, Stellan Skarsgård, Elli Rhiannon Müller Osbourne o Johannes Joner, entre d’altres. Finalment remarcar que la pel·lícula ha estat escollida per Noruega, per representar el país en la pròxima cerimònia dels Oscars. De la mateixa manera, la pel·lícula va rebre dues nominacions en els passats Premis de l’Cinema Europeu, a millor director i millor actriu principal.

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Títol original: Håp

Direcció: Maria Sødahl

Durada: 126 min

Guió: Maria Sødahl

Repartiment: Stellan Skarsgard, Andrea Bræin Hovig, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Eirik Hallert, Steinar Klouman Hallert, Johannes Joner, Gjertrud L. Jynge, Alexander Mørk Eidem, Dina Enoksen Elvehaug, Knut Magne Uv, Thomas Tetens Moe, Einar Økland, Ingrid Bugge, Hala Dakhil, Alfred Vatne, Kristin Voss Hestvold, Terje Auli, Daniel Storm Forthun Sandbye, Bente Westad, Maria Vatne

Gènere: Drama

Any: 2019

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Hope la candidata noruega als Òscars

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 19 de febrer

Dissabte, 20 de febrer

Diumenge, 21 de febrer

Dilluns, 22 de febrer