Tick Tick Boom al Cinema Prado

Tick Tick Boom al Cinema Prado

Tick Tick Boom! és una pel·lícula musical dirigida per l’afamat compositor Lin-Manuel Miranda, sobre la vida de Jonathan Larson. Larson va ser el creador del musical RENT que va morir l’any 1996 el dia de l’estrena del seu musical a Broadway. Una cinta dramàtica que pretén donar a conèixer la figura de Larson, pioner als escenaris de Broadway. Un jove compositor que després d’anys de lliurament va aconseguir l’èxit i la transcendència amb dues obres.

Andrew Garfield (“Fins a l’últim home”) és l’encarregat de donar vida a Larson, comptant l’elenc principal amb les figures d’Alexandra Shipp, Robin de Jesus i també Vanessa Hudgens.

Sinopsi

Per començar la pel·lícula esta ambientada al 1990, narra la història de Jon (Andrew Garfield, nominat a l’Òscar i guanyador del premi Tony), un jove compositor teatral que treballa de cambrer en un restaurant novaiorquès mentre escriu el que espera que es converteixi en el proper gran musical americà. Els dies previs a la presentació del seu treball en una funció transcendental, Jon se sent pressionat per diversos fronts, per una banda per la seva xicota, Susan, que somia ser artista lluny de Nova Yorki per l’altra panda pel seu amic Michael, que ha abandonat els seus somnis a favor de l’estabilitat econòmica. i també per l’epidèmia de sida que causa estralls entre la comunitat artística. Jon, amb el temps en contra i en plena cruïlla vital, també ha d’afrontar la mateixa pregunta que tothom: Què se suposa que hem de fer amb el temps que tenim?

Fitxa Tècnica

Gènere: Musical i també Drama

Durada: 118 min

Director: Lin-Manuel Miranda

Repartiment: Andrew Garfield, Vanessa Hudgens i també Bradley Whitford

Any: 2021

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

Trailer

Tick Tick Boom al Cinema Prado

Dijous, 2 de desembre a les 20:00h (VOSE)

Amb la presentació a càrrec de: